• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over Wies

Over Wies

Mijn naam is Wies van Kats en ik stelde mijzelf de volgende vraag: Hoe zou het zijn als mensen elkaar (en zichzelf) sneller en beter begrijpen?

Ik geloof oprecht dat er een stuk minder problemen zouden zijn als mensen beter in staat zijn om met elkaar in gesprek te gaan. En het werk (en het leven) dan ook veel leuker is.

Wanneer je echte verbinding met elkaar hebt, is er veel meer mogelijk. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen helpen in het maken van die verbinding met elkaar d.m.v. zakelijke gesprekken. Gesprekken met meer resultaat en minder frustratie!

De afgelopen 20 jaar werkte ik in maatschappelijke instellingen, organisaties en bedrijven in verschillende rollen. Van verandermanager, communicatieadviseur tot trainer. Als zelfstandige ondernemer en in loondienst. Dat maakt dat ik veel heb gezien en geleerd in verschillende organisaties en vanuit diverse posities en perspectieven.

Als communicatieprofessional vond ik het lastig dat voor problemen of uitdagingen soms aan symptoombestrijding werd gedaan. Het echte probleem sluimerde verder op de achtergrond. Ik ondervond dat het vaak effectiever is om met elkaar in gesprek te gaan. Centraal in alles wat ik deed – en nog steeds doe – is mensen in beweging brengen door te starten vanuit de echte uitdaging.

Het is mijn droom om met Walk Your Business Talk veranderingen op de werkvloer voor mensen makkelijker en leuker te maken. Zodat je samen echte resultaten kunt gaan behalen. Voor mij begint dit door met elkaar in gesprek te gaan en elkaar oprecht te begrijpen.

Opleidingen
Naast een HEAO communicatie-achtergrond heb ik de Senior Communicatieprofessional opleiding Van der Hilst gedaan, diverse trainingen gevolgd o.a. leanopleiding, geweldloze communicatie en opleiding tot verandercoach van Alberkyn (theory U).

Ik werk graag samen. Heb je expertise op het gebied van gespreksvoering en/of gedragsverandering en wil je dat met zoveel mogelijk mensen delen? Contact mij dan, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

© 2024 Walk Your Business Talk